Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Німці оновили весь модельний ряд Volkswagen Transporter

Під натиском конкурентів в Volkswagen провели планову модернізацію грузопасажирської моделі під назвою Transporter. Як відомо до лінійки моделей Transporter також належать: бізнес версія – Multivan, пасажирська – Caravelle та варіант для мандрівок - California camper, тому модернізація виявилась глибшою ніж у звичайних легкових автомобілів марки VW. Транспортер змінився не тільки зовні, з҆ явилась версія з повністю електричним приводом, що є вагомим козирем у боротьбі за лідерство в сегменті.

На борту новачка ми побачимо нову інформаційно-розважальну систему та багато інших сучасних функцій, без яких важко уявити сучасний транспортний засіб. Німці переглянули майже всі системи починаючи з безпеки і закінчуючи впровадженням системи керування гідропідсилювачем керма. Ця ревізія дозволить підтримувати активне втручання в рульове керування в залежності від ситуації. Головна особливість помічника полягає в стаілізації автомобіля при навантаженнях шасі. Також слід загадати нові системи допомоги при транспортуванні трелерів та паркуванні.

Інтер҆ єр оновленого Volkswagen Transporter виглядає набагато сучасніше за рахунок сучасної архітектури та нових функцій. Салон пікресленно ергономічний та функціональнийі це заслуга нової мультимедійної системи з 10,25 дюймовим монітором. Працюючи під управлінням Apple CarPlay або Android Auto бортова система має безліч можливостей в тому числі і інтернет підтримку через інтегровану карту eSIM. Якість матеріалів оздоблення краще ніж у попередника при цьому автомобіль не претендує на перемогу в люкс сегменті. Виробник нарешті розширив базові модифікації додавши все необхідне вже на початковому рівні, це стосується електросклопідйомників, центрального замка, світлодіодне освітлення салону та 230В розетку.

Під капотом Transporter може встановлюватись один з чотирьох версій 4-циліндрового 2-літрового турбодизеля потужність якого коливається від 90 до 193 к.с. Найпотужніша модифікація може комплектуватися повним приводом 4Motion і коробкою передач DSG. Середня витрата пального коливається в межах 5-8 літрів на кожні 100 км пробігу.

З виходом рестайлінгового Volkswagen Transporter німці планують трохи підвищити попит на власні вени, адже попередник вирізнявся не дуже вдалим співвідношенням ціна/якість. Ціни на оновлені версії Transporter повинні зберегтися на рівні минулого покоління моделі, при цьому автомобіль став набагато привабливішим та краще оснащеним…

 

01.03.2019
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Німці оновили весь модельний ряд Volkswagen Transporter

Політика конфіденційності